Menu
+420 775 883 793
Úvodní strana » Zpracování a ochrana osobních údajů

Zpracování a ochrana osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsme společnost GIFTISIMO s.r.o., IČ: 241 69 544, se sídlem: Pod Harfou 938/60, 190 00 Praha 9, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 185118, která provozuje e-shop a prodejny se sortimentem dárkových obalů a dárkovou balící službou.  Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním pomáhají.

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +420 775 883 793 nebo na e-mailu: info@giftisimo.com.

Prohlašujeme…

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • zpracováváme vaše osobní údaje na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • Poskytování služeb a plnění smlouvy

Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. dodání zboží poštou nebo kurýrem na vaši adresu).

  • Vedení účetnictví

Jste-li  zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

  • Marketing - zasílání informačních zpráv (newsletterů)

Vaše osobní údaje (jméno a e-mail), využíváme k zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 10 let od poslední objednávky. Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho přání nebo souhlasu, a to po dobu 10 let od udělení. V obou případech můžete zasílání našich e-mailových zpráv odhlásit použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

  • Fotografie a video záznamy z akcí

Na některých našich akcích – konferencích, školeních pro firmy, propagačních a prodejních akcích – pořizujeme fotografickou dokumentaci či video záznam. Fotografie používáme v propagačních materiálech, především na webu. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků. Pokud je uvedeno jméno, děje se tak výhradně na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte nám vědět na našich kontaktních údajích před pořádáním živé akce. Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Cookies

Při procházení našich webových stránek můžeme zaznamenávat vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy zpracováváme jen v souladu s oficiálními podmínkami Google – bližší informace najdete na tomto odkazu: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim třetí strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR. Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb: Facebook, Google, Smart Emailing

Dále využíváme účetní firmu, která zpracovává údaje na faktury (podrobnosti poskytneme na vyžádání) a e-shopovou platformu Shoptet, která zpracovává Vaše zákaznické účty při objednání zboží na našem e-shopu Giftishop.cz. Podrobnější podmínky zpracování osobních údajů při nákupu na našem e-shopu najdete zde: https://www.giftishop.cz/podminky-ochrany-osobnich-udaju/.

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást vysoké nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@giftisimo.com.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování (např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení).

Právo na výmaz (být zapomenut) - Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se obrátit se svou stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s exkluzivními nabídkami, inspirací, informacemi o produktech a službách, články či dárky, vám zasíláme, jste-li náš zákazník, na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho přání a souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří zpracovávají vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení smluvního vztahu s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

Deník GIFTI LADY

  • Perfektně zabalený svatební dar

    Perfektně zabalený svatební dar

    Jaro a léto je obdobím svateb, a pokud nejste nevěsta či ženich, zcela jistě už máte doma pár pozvánek. Nejtěžší je asi výběr přiměřeně praktického a zároveň oslnivého daru, ale vězte, že i ten nejlepší dárek pohřbíte nevhodným balením, a to by byla škoda. Nechte se inspirovat naší novou kolekcí svatebních papírů, stuh a dekorací. Nebojte se být originální a vybrat výraznější barvu. Uvidíte, jak váš balíček v záplavě ostatních dárků zazáří.

  • Jarní kolekce a eko papíry

    Jarní kolekce a eko papíry

    I když na některých místech v Česku je ještě země pokrytá sněhem, my neleníme a už od poloviny února nabízíme zákazníkům barevnou a veselou jarní kolekci balicích papírů. V nabídce se objeví luxusní embosované papíry, ale i eko papíry, které jsou nyní velmi moderní. Balicí papíry v barvě rozkvetlé louky Jarní kolekce balicích papírů Giftisimo 2018 se vyznačuje pestrými barvami. Prim hrají různé odstíny zelené, přičemž většina balicích papírů je embosovaná (s 3D efektem) a ozdobená originálními vzory. Kromě zelené se v jarní kolekci objevuje něžná růžová, která evokuje okvětní lístky růží. Jak by taky ne, když balicí papíry zdobí vzory květin či motýlků? Luxusním dojmem působí zejména fialový embosovaný balicí papír, rovněž s květinovým vzorem, či tmavě modrý károvaný, který ocení nejen muži. Luxusní eko balicí papíry Nově se v jarní kolekci Giftisimo 2018 objeví i dva eko balicí papíry, které jsou nyní velmi trendy. Tyto papíry v přírodních odstínech s nádhernými potisky oslní jak jedn

  • Valentýn: Zabalte lásku do krabičky

    Valentýn: Zabalte lásku do krabičky

    Svátek všech zamilovaných slaví stále víc Čechů a je symbolem lásky a náklonnosti mezi partnery. A i když pro některé zůstává Valentýn stále spíše jen marketingovým trikem, věřte, že stojí za to se od toho oprostit a využít příležitost, jak ukázat své lásce, že vám na ní záleží. Výběrem dárku to teprve začíná Na Valentýna můžete svou drahou polovičku překvapit ledasčím. Na pultech obchodů se v době kolem svátku zamilovaných objevuje tématické zboží, tradičně se prodávají květiny, čokolády, parfémy, šperky nebo erotické zboží, ale nešlápnete vedle ani s dárkem, který s láskou tak úplně nesouvisí. S oblibou se prodávají zážitky, jako jsou víkendové pobyty či romantické večeře. Fantazii se meze nekladou, ale ať už zvolíte hmotný dárek nebo dárek ve formě poukazu, vždy byste ho měli darovat v originálním balení. Teprve tehdy to bude to pravé překvapení. Valentýnské balicí papíry Jednou z možností, jak dárek zabalit, je luxusní balicí papír. Společnost Giftisimo si pro vás letos připravila

Starší články